Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Л.В. [ Beta ]

10. 11. 2023. 13:07 >> 13:07
1

SEDMOSTRUKI SVJETSKI ŠAMPION

O'Saliven: Star sam, radujem se svakoj pobedi

Sedmostruki svjetski šampion u snukeru Roni O'Saliven rekao je da nije više igrač kakav je bio i da se raduje svakoj pobjedi jer je star.

"Svaki meč u kome pobijedim u današnje vrijeme je jedna od najboljih pobjeda u životu jer sam star. Dugo sam tu. Ne postajem bolji i ako ništa drugo, nisam igrač kakav sam bio. Svi igrači teže ostvarenju, mladi su i gladni. Sada je teže. Obično bih pobijeđivao lako na turnirima i ne bih gubio mnogo frejmova, čak ni protiv vrhunskih igrača. Sada je teže. Uživam u svakoj pobijedi koju ostvarim", rekao je O'Saliven, prenio je Eurosport.

O'Saliven se plasirao u polufinale Međunarodnog šampionata u Tjencinu pobjedom protiv Alija Kartera 6:4. To je njegovo prvo polufinale rangirnog turnira još od prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva kada je osvojio sedmu titulu i izjednačio se sa rekorderom Stivenom Hendrijem.

"Ali je jedan od igrača koji su ove sezone u formi, uspio sam da ga pobijedim i za mene je ovo velika pobjeda", dodao je 47-godišnji engleski snukeraš.

U polufinalu će igrati protiv domaćeg igrača Džana Ande.

"Svaka prilika je dobra kada igram i nije zaista bitno ko je protivnik. Uvijek ima publike, svaki meč koji igram je veliki. Ljudi žele da me pobjede. Morao sam sa time da se nosim čitav život i nikada nisam igrao meč koji nije bio važan", naveo je O'Saliven.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније