Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Beta

05. 04. 2024. 14:34 >> 14:34

MOTO GP

Kvartararo produžio ugovor sa Jamahom

Francuski motociklista Fabio Kvartararo produžio je ugovor sa Jamahom do kraja 2026. godine, saopštio je danas taj japanski tim iz Moto GP šampionata.

"Ove zime Jamaha mi je dokazala da ima novi pristup i novi, mnogo agresivniji način razmišljanja. Uvjeren sam da ćemo se zajedno vratiti na vrh", rekao je 24-godišnji Kvartararo.

Iako su ga drugi timovi priželjkivali, Kvartararo je izabrao da ostane u Jamahi sa kojom je 2021. godine osvojio titulu svjetskog prvaka u Moto GP šampionatu.Uprkos dobrom početku sezone 2022, on je na kraju morao da prepusti titulu vozaču Dukatija Italijanu Frančesku Banjaji. Ništa se nije promijenilo ni u 2023, pošto je Francuz sezonu završio na 10. mjestu nakon što je samo u tri trke bio na pobjedničkom postolju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније