Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

L.V.

07. 01. 2024. 12:24 >> 12:24
Čitaj mi:

BOLJI OD FINCA U FINALU

Rubljov opravdao ulogu favorita i osvojio Hong Kong

Ruski teniser Andrej Rubljov osvojio je turnir u Hong Kongu nakon što je u finalu bio bolji od Finca Emila Rusuvuorija sa 2:0 (6:4, 6:4).

Petom teniseru svijeta bile su dovoljne dvije brejk lopte, po jedna u oba seta da osvoji turnir iz serije 250.

U prvom setu je doduše bilo malo problema i to na servisu za set, gdje je morao i da sam spašava brejk loptu finskog tenisera, ali je uspio da se odbrani i da sačuva servis samim tim i osvoji set.

U drugom sve do devetog seta je bilo izjedačeno, gdje Rubljov pravi savršen brejk, odnosno krade servis Rusuvuoriju bez izgubljenog poena.

Ruski teniser je tako došao do 15. trofeja u karijeri, a sada ga očekuje žrijeb za Australijan open, koji je na programu u četvrtak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније