Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

S.V.

27. 07. 2022. 18:03 >> 17:59

SVJETSKA LIGA DOBRA PRIPREMA

Spaić: Nadamo se da ćemo ispraviti greške do EP

Centar vaterpolista Crne Gore Vladan Spaić kazao je da je ekipu u meču sa Srbijom stigao umor.

"Ajkule" su nakon poraza od Srbije (8:6), na šestom mjestu završili nastup na finalnom turniru Svjetske lige u Strazburu.

"Muška utakmica sa obje strane. Imali smo dosta povrijeđenih igrača, puno smo rotirali, bilo je i umora...", kazao je Vladan Spaić.

On ističe da se ekipa sada okreće pripremama za Evropsko prvenstvo, koje se igra krajem avgusta u Splitu.

"Bilo je dobrih stvari, bilo je i loših, mislim da na kraju možemo da budemo zadovoljni. Falilo nam je dosta igrača ovdje u Strazburu, koji su važni za našu igru. Nadamo se da ćemo greške ispraviti, ulazimo u finiš priprema za prvenstvo u Splitu", rekao je Spaić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније