Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Dijaspora

B.Č.J.

28. 11. 2021. 12:35 >> 12:35
1

BRAJOVIĆ U LUKSEMBURGU

Dijaspora svjesna štete koju vlast nanosi Crnoj Gori

Naša dijaspora je svjesna štete koja se u posljednjih godinu dana nanosi Crnoj Gori i jasno ističe da su im interesi Crne Gore na prvom mjestu. Zbog toga nećemo dozvoliti da se ostvare namjere Vlade kojima bi se prekinule veze ovih ljudi sa njihovom domovinom Crnom Gorom, poručio je lider Socijaldemokrata Crne Gore (SD) Ivan Brajović.

On je, na poziv Zavičajnog kluba Bihor, boravio u Luksemburgu i prisustvovao svečanosti "Veče crnogorske dijaspore u Luksemburgu".

Brajović je kazao da je održan ohrabrujući sastanak na kojem su opozicione partije dobile nedvosmislenu podršku za očuvanje građanske, sekularne, multivjerske i multinacionalne Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније