Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

07. 02. 2016. 09:59 >> 09:45
4

BOLJI USLOVI

Bijelo Polje: Prvi radni dan nove tržnice

U Bijelom Polju je počela sa radom gradska pijaca, čija je izgradnja koštala preko dva miliona.

U funkcionalnom smislu ovo jedan od najbitnijih projekata u Bijelom Polju. Tržnica je urađena po najmodernijim standardima i ima sadržaje koji će znatno unaprijediti uslove kupovine i prodaje u ovom značajnom objektu.

Na površini od 3.500 kvadratnih metara koliko obuhvata tržnica, nakon gotovo dvije godine izgradnje, konačno su se sreli ponuda i potražnja, koja je, sudeći po prvom radnom danu pijace, respektabilna.

Najposjećenijie su mliječna i zelena pijaca. Pored njih objekat sadrži: pekaru, rashladne vitrine, kancelarije i parking. Za garderobu i tehničku robu predviđen je gornji etaž, koji će kao i zelena pijaca biti poluotvoren. Prostor oko pijace biće, takođe, adekvatno riješen i prilagođen korisnicima pijace.

"Osjećam se izuzetno prijatno na novom radnom mjestu koje je neuporedivo kvalitetnije u odnosu na uslove u kojima smo nudili svoje proizvode prije izgradnje tržnice",kaže Cica Čabarkapa, domaćica sa Sokoca, zadovoljno pokazjući ormare od rosvaja u kojima može da odloži dio robe koja je za prodaju.

Jakša Varagić iz Okladi ističe značaj objekta u higijenskom smislu jer, kako je kazao, sada je sve na proizvođačima koji odgovaraju za kvlitet svojih proizvoda.

Vesna Čović iz Čokrlija očekuje sada veće povjerenje kupaca, jer je novi objekat otklonio sve nedostatke zbog kojih su kupci često odustajali od kupovine proizvoda pogotovoonih koji zahtijevaju visok stepen higijene.

Nova pijaca jedno je od rijetkih mjesta na sjeveru čije će usluge potpuno nesmetano moći da koriste osobe sa invaliditetom, jer su, uz parking mjesta i rampe, za njih predviđeni i posebni toaleti.

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније