Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Mina-business

07. 02. 2016. 16:07 >> 15:53

RJEŠENJE KHOV-a

B. Polje: Suspendovan penzioni fond

Komisija za hartije od vrijednosti (KHOV) donijela je rješenje o suspenziji dozvole za rad Društvu za upravljanje (DZU) penzionim fondom Market Invest iz Bijelog Polja.

Suspenzija, koju je KHOV donijela na sjednici u petak, podrazumijeva privremene zabrane raspologanja imovinom DZU Market Invest i dobrovoljnog penzionog fonda Market penzija.

“Mjera suspenzije počinje da se sprovodi od dana donošenja rješenja”, navodi se na sajtu Montenegroberze.

KHOV je dozvolu za rad DZU Market Invest izdala sredinom decembra 2008. godine.

DZU Market Invest je osnovalo dobrovoljni penzioni fond Market penzija, koji je od KHOV-a dobio dozvolu za rad početkom jula 2009. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније