Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

24. 08. 2018. 17:17 >> 17:06
1

TUČA U SUTOMORU

Novoselac drugi dan u komi

Stefan Novoselac (28) iz Rume, drugi dan je u stanju kome nakon tuče koja se dogodila na sutomorskom šetalištu, u noći između srijede i četvrtka. Iz Kliničkog centra saopštili su da je pacijent zbog teške tjelesne povrede glave u komi i smješten je u Odjeljenje centralne intenzivne terapije.

''Trenutno je stabilnih vitalnih parametara'", saopštila je PR KCCG Gorica Soković.

Barska policija je slučaj rasvjetlila istog dana kada se dogodila tuča i uhapsila Baranina P.V.(19) zbog postojanja osnovane sumnje da je nanio teške tjelesne povrede dvojici mladića iz Rume.

Tužilac Osnovnog državnog tužilašta Radovan Đurišić kazao je da je uhapšenom određeno tužilačko zadržavanje do 72 sata, te da će sudiji za istrage biti upućen prijedlog za određivanje pritvora, prenosi portal Jedro.

Vojvodić je uhapšen je zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio dva krivična djela: teška tjelesna povreda i nasilničko ponašanje. U indicentu, teške tjelesne povrede u predjelu vilice zadobio je i Dejan Grujičić, takođe iz Rume.

Podsjetimo inspektori barske policije su priveli na saslušanje prijatelje povrijeđenog kako bi utvrdili okolnosti nastanka njegovih povreda. Tokom saslušanja u kancelariji, inspektori su primjetili da i njegov drug ima povrede vilice koje je pokušao da prikrije nakon čega su kriminalističkom obradom došli do njegovog priznanja da se incident nije dogodio usljed pada Novoselca sa stepeništa apartmana već prilikom napada na sutomorskom šetalištu.

Nezvanično, njih dvojica su pijani udarali u boksersku krušku kada su naišla tri nepoznata mladića i jedan od njih je pesnicom udario prvo druga od Novoselca, a onda i njega. Od siline udarca mladić je pao na pločnik i udario glavom. Prema kazivanju Grujičića u policiji, njih dvojica su iako povrijeđeni otišli u apartman i legli da spavaju.

Na putu do apartmana u više navrata Novoselac je povraćao, ali je drug mislio da je to zbog pijanstva nakon čega je legao da spava.

Kada je njegov drug pokušao da ga probudi rano jutros vidio je da je mladić bez svjesti nakon čega je odmah pozvao hitnu pomoć.

Policija je, takođe, identifikovala još dva mladića koji su bili u društvu osumnjičenog, Đ.S. (20) i J.M. (20), oba iz Bara, koji neće biti obuhvaćeni krivičnom prijavom.

Prema nezvaničnim saznanjima i osumnjičeni i oštećeni su bili u alkoholisanom stanju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније