Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

28. 03. 2019. 19:59 >> 20:04
5

ZAMJENIK OMBUDSMANA

Napad na Tomkića vandalizam i bezumlje

Institucija zaštitnika ljudskih prava i sloboda traži od nadležnih državnih organa da brzo i efikasno reaguje u slučaju napada na Igora Tomkića i njegovu imovinu, poručio je zamjenik ombudsmana Siniša Bjeković.

“Rekao bih da se radi o jednom aktu vandalizma i bezumlja", poručio je Bjeković, gostujući u Dnevniku Televizije Crne Gore.

Podsjeća da je Tokmić bio meta napada zbog etničke pripadnosti.

"Čini mi se da kao društvo olako prelazimo preko ovakvih dešavanja", poručio je Bjeković.

On je ocijenio da se moraju preuzeti sve neophodne mjere, ne samo od državnih organa, nego i od čitave lokalne sredine.

"Ovo nije dobro za Crnu Goru, ovo nije samo krivica državnih organa, ovo će da bude bude trag koji će da nosi svako ko nosi državni pasoš Crne Gore", kazao je Bijeković i poručio Tomkiću da sačeka nekoliko dana da vidi kakva će biti reakcija sredine u kojoj živi.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније