Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

18. 04. 2019. 15:36 >> 15:36

KAMPANJA POLICIJE

Za 20 dana kažnjeno 1.186 vozača

Saobraćajna policija izdala je1.186 prekršajnih naloga, oduzela 400 registracija i privremeno isključila iz saobraćaja 1.134 vozila od 27. marta do 15. aprila, tokom kampanje "Stop neregistrovanim vozilima".

Iz policije su naglasili da su u sklopu kampanje podijelili i 15.000 flajera.

"Još jednom apelujemo na sve vozače da budu savjesni i na vrijeme registruju svoja vozila, čime će preduprijediti neželjene posledice saobraćajnih nezgoda sa materijalnom štetom i time zaštititi svoj budžet od eventualnih kazni i trškova sudskih postupaka", poručili su iz policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније