Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.L.B. ]

20. 02. 2020. 10:21 >> 10:37

NEMA POVRIJEĐENIH

Gorio stan u zgradi Vektre

U požaru, koji je jutros izbio u stanu u zgradi Vektre, niko nije povrijeđen, a pričinjena je veća materijalna šteta, saopšteno je Portalu RTCG iz Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada.

Vatru je prvo počeo da gasi pripadnik Službe, koji se slučajno našao u blizini izbijanja požara, a za nekoliko minuta stigle su još četiri ekipe.

"Veće posljedice spriječene su brzom intervencijom jednog od naših pripadnika koji je bio van dužnosti i u trenutku nastanka požara nalazio se blizu same lokacije, pa je upotrebom stacionarne opreme u ulazu zgrade otpočeo gašenje i spriječio dalje širenje. U tome su mu pomogla još dva spasioca koji su se u redovnim aktivnostima nalazili u blizini lokacije gdje je prijavljen požar", saopšteno je iz Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada.

Veliku pomoć pružili su i zaposleni Telenor kompanije i stanari ulaza.

U požaru je došlo do veće materijalne štete u stanu, a uzrok još uvijek nije poznat.

Jedna osoba je bila u stanu u vrijeme izbijanja požara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније