Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ D.B./M.M.Lj. ]

12. 12. 2022. 10:24   >>  12:35 2

PROTEST

Rušenje nelegalnih objekata odloženo, Žabljačani blokirali magistralu

Šezdesetak vlasnika nelegalno sagrađenih objekata kojima je danas bilo najavljeno rušenje blokiralo je magistralu na ulazu u Žabljak na sat vremena. Rušenje će se ipak odgoditi do daljnjeg zbog vremenskih uslova, saopšteno je okupljenima iz inspekcije.

“Naš sljedeći korak je da tražimo druge institucije da bi vidjeli šta da radimo kako bismo bili u prilici da legalizujemo objekte. Niko ne bježi od toga, samo što neko može to da riješi, neko ne. Ko ima orto-foto snimak može ući u proces legalizacije, ko nema ne može. Ko je izgradio objekat do 2018, može legalizovati”, rekao je Zoran Jovičic

Milanko Šarović pozvao je inpektorku da dođe na Žabljak i da naloži da se prvo ukloni 200 sagrađenih objekata na državnom zemljištu.

“Pa onda tek da gleda privatno. Ovdje su svi na svojoj đedovini na placevima koje su pošteno kupili sagradili te objekte”, rekao je Šarović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније