Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Б.Б. [ Mina ]

13. 09. 2023. 09:59 >> 09:59
1

BIRO ZA OPERATIVNU KOORDINACIJU

Čelnici službi bezbjednosti danas o tunelu ispod suda

Sjednica Biroa za operativnu koordinaciju organa obavještajnog bezbjednosnog sektora, u čijem će fokusu biti događaj u vezi sa depoom podgoričkog Višeg suda, biće održana danas, najavljeno je iz Ministarstva pravde.

Iz Ministarstva su kazali da će glavna tema sjednice biti "bezbjednost i mjere zaštite objekata i prostorija organa za sprovođenje zakona i čuvanje dokumentacije, sa posebnim fokusom na događaj u vezi depoa Višeg suda u Podgorici".

Biroom za operativnu koordinaciju organa obavještajnog bezbjednosnog sektora predsjedava ministar pravde Marko Kovač.

Mediji su juče objavili da se sumnja da je obijen depo Višeg suda u Podgorici, u kojem je samo u posljednje dvije godine smješteno devet i po tona raznih vrsta droga.

Predsjednik Višeg suda Boris Savić saopštio je na konferenciji za medije da su informacije da je nešto ukradeno iz depoa Višeg suda neistinite, ali da je otkriven tunel koji je prokopan ispod zgrade suda. On je rekao da su stvari ispreturane, ali da ništa ne nedostaje. Poručio je i da nedostatak nekih predmeta ne bi napravio nenadoknadivu štetu jer su dokazi izvještačeni.

 

Savić lično sumnja da je tunel prokopan, jer je možda pokušano bjekstvo.

“Nevjerovatno je da je to rađeno da se ukrade već izvještačen dokaz. Realnije mi je da je možda pokušano bjekstvo ili možda i neki bolji scenario”, kazao je Savić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније