Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

22. 04. 2014. 23:13 >> 23:12
2

MANIFESTACIJA

Ulcinj: „Svi za turizam“ od 1. do 4. maja

U Ulcinju će, za prvomajske praznike, biti organizovana tradicionalna manifestacija „Svi za turizam“.

Organizatori manifestacije, Opština Ulcinj i lokalna Turistička organizacija planirali su da „Svi za turizam“ traje četiri dana, od 1. do 4. maja. Građani i turisti moći će da uživaju u raznovrsnim programima.

Pored ostalog, prvog maja na plaži „ Kopakabana“ koncert će održati poznata hrvatska grupa „Kolonija“ i muzičke grupe iz Albanije i sa Kosova, a drugog maja će, na Pristanu, biti otvoren Sajam domaće radinosti, organizovana Noć kuble. Sviraće domaće klape i Pljevaljski tamburaši, pjevati Trio Band i Bisernice Boke.

U subotu, trećeg maja, planiran je defile djece pod maskama i kulturno-umjetničkih društava, karneval mažoretki, program za djecu, te Regionalni festival folklora. Koncert će održati pjevač Danijel Alibabić i NRG Band.

Manifestacija se završava u nedjelju, 4. maja, takmičenjem u pravljenju skulptura na pijesku za učenike ulcinjskih škola i zabavom na plaži.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније