Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.J.

12. 03. 2024. 15:44 >> 15:47

RAIČEVIĆ

"Galamom i spinovima pokrivaju svoje pogubne projekte"

Skandal i spin majstori još jednom su pokazali da su neprikosnoveni u manipulacijama te da ne prijezaju ni od najgnusnijih i očiglednih podmetanja, kazao je predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević nakon održane Javne rasprave o Prostornom planu Crne Gore.

Raičević je kazao da galamom i spinovima pokušavaju ponovo da pokrivaju svoje pogubne projekte, nakon što su građani danas na javnoj raspravi u potpunosti odbacili opasne ideje o LNG terminalu u Baru.

"Pa umjesto da se pokriju ušima zbog činjenice da se na Javnoj raspravi o Prostornom planu Crne Gore gotovo 2 sata vodila rasprava o pogubnom projektu izgradnje LNG terminala koji je njihov lider tako velikodušno "poklonio" našem gradu, a njihov lokalni lider “aminovao” pogledom prilikom potpisivanja sporazuma sa američkim partnerima, služe se niskim udarcima bez ikakvog srama a na koncu ne nude svoje već traže naše ostavke za sve loše što su uradili", naveo je on. 

Preporučuje im da je bolje, kaže, da razmišljaju o tome kako da se opravdaju pred građanima Bara i onima čiju su budućnost htjeli da “otmu” raznim tajnim dilovima, isključivo u sopstvenom interesu.

"Možda je to odgovor zašto se danas nijesu ni pojavili na javnoj raspravi u prepunoj sali Skupštine Opštine već komuniciraju spinovima i nastavljaju da žive u svojim iluzijama", zaključio je Raičević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније