Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

26. 06. 2014. 23:11 >> 23:12
2

BIJELO POLJE

Donacija UAE siromašnima u CG

Projekat distribucije pomoći najugroženijem djelu stanovništva u Crnoj Gori, u organizaciji Ambasade Ujedinjenih Arapskih Emirata i Crvenog krsta Crne Gore, započeo je danas u Bijelom Polju.

Distribucijom  odjevnih predmeta za 270 najsiromašnije djece sa područja bjelopoljske opštine počela je podjela 10.000, uglavnom trenerki i majica, za građane Crne Gore koje je obezbijedila Ambasada UAE.

Podjela odjevnih predmeta djeci u Bijelom Polju je rezultat  prijateljskih odnosa UAE  i Crne Gore, saopštio je ambasador UAE, Gazi Almahrej.

„Izuzetno smo zadovoljni saradnjom sa Crvenim krstom tokom realizacije ovog projekta koji je samo jedan u nizu koju UAE realizuju širom planete. UAE su poznati po sličnim akcijama čiji je pokrovitelj Mohammed Bin Rašid Al Maktouma, potpredsjednik i premijer UAE i vladar Dubaija“, kazao je Almahrej.

Projekat će biti nastavljen u narednom periodu širom Crne Gore, što je najbolja potvrda dobre saradnje Crvenog krsta Crne Gore i Ambasade UAE, kazala je generalna sekretarka Crvenog krsta Crne Gore Jelena Dubak.

Na vrijednoj pomoći zahvalio se predsjednik Crvenog krsta Bijelog Polja, Besim Kadić.

 

Vukoman Kljajević, Radio CG

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније