Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

02. 10. 2014. 16:04 >> 16:02

KONJEVIĆ I STOJANOVIĆ

Zajednički do boljeg položaj službenika

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević i direktor Uprave policije Slavko Stojanović, sastali su se danas sa predstavnicima medija i predstavnicima penzionera i sindikata MUP-a i UP-a, povodom 2. oktobra – Dana unutrašnjih poslova.

"Sastanak sa penzionisanim službenicima Ministarstva bio je prilika da im se ukaže poštovanje i čuje bogato iskustvo nekadašnjih profesionalaca iz oblasti unutrašnjih poslova i policije", navodi se u saopštenju MUP-a.

Sa predstavnicima medija, ministar Konjević i direktor Stojanović razmjenili su mišljenja o međusobnom radu i razgovarali o načinu unapređenja saradnje, koja je ocijenjena kao veoma dobra.

Predstavnici Sindikata prezentovali su svoje aktivnosti i obostrano je iskazana spremnost za zajedničkim radom kako bi se poboljšao položaj službenika MUP-a i UP-a.

Svim učesnicima sastanka uručen je prvi broj časopisa MUP-a "Dokument", koji sadrži pregled rada i aktivnosti Ministartva i policije.

Obilježavanje Dana unutrašnjih poslova biće nastavljeno Svečanom akademijom u Crnogorskom narodnom pozorištu, večeras u 19 časova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније