Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

A.M.

01. 07. 2022. 20:13 >> 20:17
2

SAOPŠTIO ZA PORTAL

Davidović optimista u vezi sa preuzimanjem Željezare

Biznismen Miodrag Daka Davidović optimista je u vezi sa rješavanjem situacije, odnosno preuzimanja Željezare. To je rekao za Portal RTCG nakon što je danas najavljeno da je Vlada Crne Gore spremna da jednim dijelom postane suvlasnik ove firme i na taj način pomogne Davidoviću da preuzme fabriku. 

Davidović se danas sastao sa predstavnicima EPCG ne bi li se postigao dogovor oko cijena struje. 

"Danas EPCG nije bila u mogućnosti da nam da konkretan odgovor, ostavili su do ponedeljka do kraja radnog vremena da nam kažu šta je to što mi a šta je to što oni mogu da urade. A onda smo mi organizovali sastanak u CGES-u,  da bi nam oni, ukoliko EPCG nije u prilici da nam saopšti, rekli da li mogu da nešto urade u vezi rješenja pitanja struje za Željezaru. Pa da mi onda to sami pokušamo da riješimo sa našim partnerima", kazao je Davidović.

Prema njegovim riječima, radnici već četvrti put dočekuju bankrtot ove kompanije, a Davidović i saradnici toliko puta ulaze u vlasničku strukturu.

"Svaki put kad smo mi bili situacija u Željezari je bila nabolja, radnici su bili najzadovoljniji, plate su bile najbolje", zaključio je Davidović

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније