Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

01. 06. 2013. 09:50 >> 09:50
1

PRELETJELI

Damjanović: Završeno doba preletača

Poslanik Socijalističke narodne partije Aleksandar Damjanović tvrdi da je SNP stabilna partija i da je doba preletača završeno.

„Našalio sam se nekoliko puta pa rekao više je otišlo funkcionera nego članova iz SNP-a. Doba preletača je završeno. Članstvo i funkcija u SNP su ogromna odgovornost i ne može baš svako da izdrži taj teret“, istako je Damjanović.

 

 

Prema njegovim riječima SNP nikada nije komentarisao svoje bivše članove. 

„Mogu samo da poručim da je partija iznad bilo kojeg pojedinca, po onoj narodnoj "što nas ne ubi to nas ojača"“, kazao je Damjanović.

 Na pitanje da prokomentariše optužbe nekih političara i dijela nevladinog sektora da je SNP saradnik Demokratske partije socijalista Damjanović je kazao da nekoliko pojedinaca iz jedne političke grupacije i dio nevladinog sektora u svojoj nemoći i nedostatku ideja za rješavanje nagomilanih socio-ekonomskih problema u Crnoj Gori pokušava na taj način, političkim prozivkama, lažima i klevetama da se obračuna sa mnom. 

„Riječ je o ciljanim optužbama koje dolaze od veoma nesposobnih i politički kompromitovanih lica“, istakao je Damjanović.

Komentarišući sugestiju Međunarodnog monetarnog fonda  da se zatvori Kombinat aluminijuma Podgorica Damjanović je istakao da trenutno zatvaranje košta 300 miliona eura, pa ako neko ima te pare, neka ih da. 

„Ako bi SNP bila dio vlasti, ubrzali bismo analizu održivosti aluminijske industrije i na osnovu toga donijeli konačnu odluku“, istakao je on.

Osvrćući se na povećanje stope poreza na dodatu vrijednost Damjanović tvrdi da je Vlada Crne Gore trebalo da predloži niz mjera prije tog poteza. 

„SNP će do kraja juna predložiti porez koji bi se odnosio na transakcije u bankarskom i međubankarskom poslovanju“, kazao je Damjanović u intervjuu za Vikend novine. 

 

(Vikend novine)

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније