Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

08. 01. 2017. 18:00 >> 18:19
12

DPS-OV KRUŠO:

Iznenađeni, ali donijećemo najbolju odluku

Građanska grupa Izbor je na konferenciji za medije, 6. januara, na Badnji dan, najavila raskid koalicije sa DPS-om, što je za nas iznenađenje, kazao je za Radio Jadran, predsjednik OO DPS-a u Herceg Novom, Slobodan Radović Krušo.

"O tome nijesmo zvanično obavješteni. S obzirom da se ovo dešava u vrijeme Božićnih praznika, koji nijesu  za rasprave i svađe, već za pomirenja, DPS u ovim blagim danima ne želi voditi polemike i rasprave. Kao odgovorna partija, odgovorno ćemo se odrediti prema novonastaloj političkoj situaciji u Herceg Novom", kazao je Slobodan Radović.

Na pitanje što to znači i koji su njihovi sljedeći potezi, Radović dodaje da će nakon praznika, na nivou OO i vrha partije ozbiljno razmatrati odluku Izbora saopštenu medijima.

"Donijećemo  najbolje rješenje koje će biti u interesu svih građana Herceg Novog i samog grada. DPS je najjača partija i svakako će svoju snagu i potencijal uvijek značajno koristiti za stvaranje što boljih uslova za opšte dobro građana Hreceg Novog", poručio je lider novskog DPS-a, Slobodan Radović Krušo.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније