Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda; Objavio: I. P. ]

23. 03. 2017. 08:11 >> 07:45
4

NIKČEVIĆ SMATRA

Opozicija luta na političkoj sceni

Opozicija ništa ne može postići protestima koje najavljuje u Nikšiću tražeći ponavljanje lokalnih izbora, samo potvrđuje da i dalje tumara na političkoj sceni Crne Gore, kazao je šef nikšićkog odbora DPS-a, Radivoje Nikčević.

On je rekao da zahtjevi opozicije za ponavljanje izbora u Nikšiću za DPS ne predstavljaju novost.

"Njihovi zahtjevi su još jedan dokaz da opozicija na čelu sa Demokratskim frontom i dalje luta na političkoj sceni. Kada su u pitanju izbori, oni imaju različite kriterijume – jedan za Nikšić, drugi za Budvu i Kotor, treći će vjerovatno imati za Herceg Novi. Ponavljali bi sve izbore koje su izgubili, sve do trenutka dok ih dobiju", kaže Nikčević za Pobjedu.

Prema njegovim riječima, rezultati izbora u Nikšiću "još jednom potvrđuju tvrdnju DPS-a da je opozicioni bojkot bio uzrokovan strahom da će i te izbore izgubiti".

"Oni ne spore naš rezultat, koji je bolji od onoga sa lokalnih izbora od marta 2013. a koji je ostvaren u koaliciji sa SDP-om. Nemaju argumente ni kada je u pitanju izlaznost, koja je na ovim izborima bila 67 odsto u odnosu na izlaznost na lokalnim izborima 2013. godine. Ako bismo je upoređivali sa izlaznošću na parlamentarnim izborima od oktobra prošle godine, kada je bila rekordna – 79,8 odsto, izlaznost je 56,2 odsto", kazao je Nikčević.

On je iskazao žaljenje što je dio opozicije "pošao za DF-om".

"Žao nam je što je dio građanske opozicije pošao za Demokratskim frontom u bojkot i tek sada uviđa suludost i pogubnost te odluke. U tome im DPS ne može pomoći", dodao je Nikčević. 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније