Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

24. 06. 2013. 14:52 >> 15:00
1

POZITIVNA TRAŽI

Ranko da se odredi o privođenju Ćalović

Pozitivna Crna Gora uputila je zahtjev predsjedniku Skupštine Crne Gore Ranku Krivokapiću da zauzme stav oko privođenju aktivista MANS-a.

 

U zahtjevu koji potpisuje šef poslaničkog kluba Pozitivne Crne Gore Srđan Perić zahtijeva se od Krivokapića da zauzme stav povodm dešavanja nakon performansa MANS-a zbog povećanja PDV-a.

"S obzirom da su 21. juna 2013. godine, zbog preformansa koji je održan ispred Skupštine Crne Gore, privedeni aktivisti NVO Mreže za afirmaciju nevladinog sektora (MANS), uključujući i izvršnu direktoricu Vanju Ćalović,  molimo Vas da na prvoj narednoj sjednici  Kolegijuma predsjednika Skupštine Crne Gore zauzmete stav s tim u vezi", navodi se u zahtjevu Perića.

On podsjeća da je riječ o "činjenju koje je nastupilo zbog reakcije na zakonsko rješenje koje je usvojeno na Skupštini Crne Gore, a kojim je PDV povećan sa 17 na 19 odsto".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније