Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

26. 06. 2013. 08:26 >> 08:27
5

IMA IZVORE

Medojević: Brisel traži Đukanovićevu ostavku

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević, tvrdi u izjavi za „Dan“ da je jedan visoki zvaničnik Evropske unije obavijestio lidera DPS-a Mila Đukanovića tokom njegove posljednje zvanične posjete Briselu, da EU očekuje njegovu bezuslovnu ostavku na mjesto premijera.

Medojević navodi da je Đukanović odbio da podnese ostavku, zbog čega je ušao u sukob sa međunarodnom zajednicom.

"U razgovoru koji je na zahtjev zvaničnika EU, održan iza zatvorenih vrata i koji je trajao neuobičajenih 45 minuta, počela je drama za Đukanovića. Đukanović je upozoren da će biti suočen sa objavljivanjem podebelih dosijea o djelovanju njegove organizacije koje već godinama prikupljaju obavještajne službe EU i SAD, ukoliko odmah ne podnese ostavku. Nije slučajno da je EU tražila poseban izvještaj Europola o organizovanom kriminalu u Crnoj Gori", naglasio je Medojević.

On kaže i da su najmanje dva važna funkcionera DPS-a upoznata sa ovakvim stavom Unije.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније