Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

05. 08. 2017. 18:02 >> 17:32
1

ABAZOVIĆ OCIJENIO

Vlast se sjeti Petnjice samo pred izbore

Rukovodstvo URA na čelu sa predsjednikom stranke Dritanom Abazovićem, potpredsjednicima Suadom Zoronjić i Milošem Konatarom, kao i izvršnim diretktorom Zoranom Mikićem, posjetili su danas Petnjicu.

U razgovorima sa građanima koje je organizovao predsjednik Opštinskog odbora URA Petnjica Nihad Kršić, konstatovano je da građani Petnjice i Bihorskog kraja zaslužuju mnogo bolji tretman nego što je to sada slučaj. 

"Tužno je da se vlast sjeti Petnjice samo pred izbore. Tek se sada krenulo u sanaciju putne infrastrukture iako se status Opštine vratio već nekoliko godina. Građani Petnjice su toliko dali Crnoj Gori, a vlast ih se sjeti samo kad im gori pod nogama i kada im treba obezbijediti još koji mandat. Za Petnjicu se mora raditi stalno, svaki dan i to sve više, sa jasnom vizijom i ciljem, jer Bihorski kraj i ovi ljudi to zaslužuju", istakao je Abazović.

Na radnom sastanku sa članovima Opštinskog odbora URA Petnjica istaknuto je zadovoljstvo jačanjem stranke i prilivom novih članova. Takođe, dogovoren je i cijeli niz koraka koji će označiti početak kampanje za predstojeće lokalne izbore i snažnu borbu za političke promjene u Petnjici.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније