Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

12. 11. 2017. 10:17 >> 09:47

MARINOVIĆ PORUČIO

Razvoj Cetinja odgovor na probleme

Crnogorska je jedina politička partija na Cetinju koja nudi konkretni predlog kako da se utiče na smanjenje broja nezaposlenih, saopšteno je iz te stranke.

„Skoro da nema predstavnika bilo koje političke stranke koja će da učestvuje na cetinjskim izborima, a da ne pomene da su ogromna nezaposlenost i iseljavanje stanovništva najizraženiji problemi Cetinjana. I umjesto da objasne kako da se nezaposlenost smanjuje a stanovništvo uvećava, najčešće slušamo prazne priče i politička prepucavanja“, izjavio je Filip Martinović, kandidat Crnogorske za odbornik u Skupštini Prijestonice.

Martinović je rekao da je Crnogorska jedina politička partija na Cetinju koja nudi konkretni predlog kako da se utiče na smanjenje broja nezaposlenih Cetinjana i zaustavi selidba sugrađana u druge gradove ili države.

„Naš odgovor na ove probleme je razvijanje Cetinja kao centra kreativnog turizma u Crnoj Gori. Ova vrsta turizma podrazumijeva aktivno učestvovanje gostiju u životu mjesta, upoznavanje lokalnih običaja, sticanje autentičnog iskustva i sve to omogućava gostima da na Cetinju borave nekoliko dana, a ne nekoliko sati kao što je slučaj sada“, dodao je Martinović.

To za Cetinjane znači priliku za posao i veću zaradu. Odnosno šansu da sebi obezbijede posao od kojeg mogu pošteno i dostojno da žive u svom gradu. Martinović je, takođe, pozvao građane Cetinja da na izborima 26. Novembra zaokruže broj 3 i glasaju za Crnogorsku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније