Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

04. 01. 2018. 08:36 >> 08:04
13

ODBOR ODLUČIO

URA će samostalno u Beranama

Građanski pokreta URA nastupiće samostalno na lokalnim izborima u Beranama, a nosilac liste biće dr Dragan Labudović.

 

To je odlučeno na sinoć održanom sastanku beranskog odbora Ure, kojem su prisustvovali lider Dritan Abazović, politički direktor Rade Milošević i izvršni direktor Zoran Mikić.

Dr Labudović se zahvalio na ukazanom povjerenju i kazao da je "čast i privilegija biti na čelu liste URA Berane". On je naglasio da je ubijeđen da će URA biti najprijatnije iznenađenje predstojećih izbora.

Istakao je da je "URA partija budućnosti koja će kroz svoj program reformi obezbijediti bolji kvalitet života i jednake šanse za sve građane".

Dr Dragan Labudović je rođen 1954. godine. Osnovnu školu i gimnaziju završio je u Beranama. Studije medicine završio je na Medicinskom fakultetu u Kijevu (Ukrajina – SSSR), kao i specijalizaciju iz oblasti urologije.

Od 1979. godine radi kao ljekar u Opštoj bolnici Berane gdje je i sada zaposlen kao specijalista urolog. Bio je odbornik u SO Berane, dugogodišnji načelnik Hirurškog odjeljenja sa ortopedijom i urologijom u Opštoj bolnici Berane i predsjednik Borda direktora beranske bolnice.

Učestvovao je u projektima evropske saradnje i razmjene studenata kao mentor studentima Medicinskog fakulteta Ruske federacije (2012-2017).

Član je urološke sekcije Crne Gore i član evropskog i svjetskog udruženja urologa. Za zasluge iz oblasti medicinske struke dobitnik je nagrade „21. jul“ Opštine Berane.

Na sastanku je konstatovano da su ispunjeni svi tehnički preduslovi za predaju liste i iskazano zadovoljstvo podrškom koju građani Berana pružaju pokretu URA.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније