Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

21. 11. 2019. 13:15 >> 13:16
1

BIJELO POLJE

Izabrano 46 članova Opštinskog odbora SDP

Na desetoj izbornoj konvenciji Socijadlemokratske partije u Bijelom Polju izabrano je 46 članova novog saziva Opštinskog odbora, od kojih je 20 odsto prvi put u nekoj političkoj partiji, i oni će na narednoj sjednici OO birati rukovodstvo odbora, predsjednika i predsjedništvo OO.

Obraćajući se prisutnima predsjednik OO SDP Adnan Striković je istakao da je bjelopoljski odbor SDP jedan od temeljnih u toj partiji i da je dokazao snagu i istrajnost u protekle 3 decenije.

"Imamo konstantan rast podrške, a u posljednje vrijeme nam pristupa sve više ljudi koji se do sada nijesu bavili politikom. Predstavlja mi zadovoljstvo što je u novom sazivu OO dosta takvih, mladih i Bijelom Polju posvećenih ljudi. Imamo najaktivniji odbornički klub što je prepoznato i od strane građana, ali i od strane političke konkurencije i iz vlasti i iz opozicije”, zaključio je Striković.

Zamjenik predsjednika SDP Raško Konjević je obraćajući se prisutnim delegatima i gostima istakao da je ta partija prepoznata u javnosti po inicijativama koje su od suštinskog značaja za poboljšanje kvaliteta života svih građana Crne Gore. 

"SDP je predložila paket reformskih socijalno-ekonomskih zakona kojima tražimo smanjenje poreskih opterećanja na zarade, povećanje minimalne zarade na 250 eura, smanjenje akciza na gorivo za 15 odsto, kao i nižu stopu PDV na električnu energiju, povećanja zarada prosvjetnim i zdravstvenim radnicima. Sigurni smo da će SDP zbog ovih i sličnih zakonskih predloga iz ove oblasti zavrijediti značajnu podršku i građana Bijelog Polja i Crne Gore", naveo je Konjević.

Ovo je  prva u nizu izbornih konvencija na opštinskom nivou, a u narednih mjesec dana će biti organizovane u svim crnogorskih gradovima čime će u potpunosti biti zaokružena partijska infrastruktura poslije održavanja Kongresa na kojem je izabrano novo rukovostvo. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније