Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

10. 10. 2013. 12:48 >> 12:48
1

VULETIĆ POZIVA

I država da proglasi bankrot

Predstavnik penzionera u Demokratskom frontu (DF) Vojo Vuletić smatra da su svi izgledi da će i država brankrotirati, nakon što je u KAP-u proglašen bankrot.

 

 

"Svi su izgledi da će i država bankrotirati, pa je očekivati da će premijer Milo Djukanović poseći da proda i državu, ako već nije", rekao je Vuletić.

Stoga, kako je rekao, penzioneri se plaše da ne ostanu i bez države.

"Te predlažemo da se razmisli o stavljanju ove Vlade u bankrot i da se raspiše tender o njenoj prodaju. Ta cijena ne mora biti viša od jednog eura, a može i bez njega. Molimo javnost i sve subjekte društva da nam se pridruže u razmišljanju i doprinesu inicijativi za ovaj do sada neuobičajeni čin u ljudskoj i društvenoj praksi, a bi bio ljekovit za našu Crnu Goru i njen zarobljeni narod", zaključio je Vuletić.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније