Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ B.B. ]

15. 01. 2022. 13:50 >> 14:02
11

DEMOKRATE

Inicijativa o provjeri povjerenja Vladi pakt sa DPS-om

Ukoliko dio parlamentarne većine prihvati naredbu DPS-a i njihovih pomagača i pregovarača, i podnese inicijativu za provjeru povjerenja Vladi (izglasavanje nepovjerenja), biće to pakt sa DPS-om, naglasio je poslanik Demokratske Crne Gore Danilo Šaranović.

Raniji pregovori o obaranju Vlade nijesu urodili plodom, pa, kako je naveo u saopštenju, pregovarači traže prikrivene modele za obaranje Vlade, a potom formiranje parlamentarne većine sa DPS-om.

"Prikriveni model znači da Inicijativu ne podnese opozicija, već dio parlamentarne većine. Da za Inicijativu glasaju dio parlamentarne većine, dio opozicije (koalicioni partneri DPS-a) i neki pozajmljeni članovi poslaničkog Kluba DPS-a, kako bi na kraju ispalo da sa DPS-om nije srušena Vlada, te da ih na kraju čeka 'nagrada' za prekompoziciju vlasti", navodi Šaranović.

Kako je dodao, to je providna i jeftina igra da bi bila uspješna.

"Građani će zajedno sa nama i ovu podvalu razbiti", poručio je on.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније