Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.L.B. ]

16. 01. 2022. 13:07   >>  13:08 7

ZIROJEVIĆ

Golubović više nema podršku SD-a

Stavovi koje je predsjednik opštine Pljevlja Igor Golubović iznio u javnosti nijesu u skladu sa temeljnim vrednosnim postulatima SD-a, poručio je portparol te stranke Nikola Zirojević.

"Formulacija da murali sa ratnim zločincima i grafiti koji pozivaju na novu Srebrenicu u Pljevljima neće biti prekrečeni, jer su Pljevlja urbani grad i oni, valjda, doprinose urbanizaciji grada, za nas u Socijaldemokratama je apsolutno nedopustiva", poručio je Zirojević u izjavi za medije.

Kaže da je SD partija koja se od osnivanja snažno zalaže za građanski, multivjerski i multinacionalni karakter Crne Gore i svakog grada u njoj.

"Naše starije koleginice i kolege, počev od predsjednika partije pa dalje, su i u vremenu rata koji je bjesnio na ovim prostorima uvijek i beskompromisno stajali na strani nevinih žrtvi. Imajući u vidu sve navedeno, te da stavovi Golubovića više odgovaraju politici i ideološkoj profilaciji nekih partija protiv kojih se mi danas borimo na državnom nivou, on više ne može imati našu podršku i očekujemo da će opštinski odbor u Pljevljima donijeti istu odluku", zaključio je Zirojević.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније