Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

15. 09. 2022. 21:49 >> 21:52
1

REAGOVANjE ŠARANOVIĆA

"Abazović potvrdio da ga DPS nije iznajmio samo na 100 dana"

Doktor neistina odlučio je da ne izgovara neistine na dnevnom nivou, nego svakog sata, pa tako danas ustvrdi da nam je neko sa strane ponudio Jelenu Borovinić, suprugu poslanika DF-a i Branku Bošnjak, funkcionerku DF-a za mandatarke, kako bi ih podržao DPS, navodi se u saopštenju poslanika Demokrata Danila Šaranovića.

On je reagovao na izjavu predsjednika Vlade u tehničkom mandatu Dritana Abazovića da neće potpisati predlog da predsjednik Demosa Miodrag Lekić bude premijer. 

“Mjesec dana je lagao crnogorsku javnost da ćemo formirati koaliciju sa DPS-om. Kad se to nije desilo, osmislio je novu laž da ćemo da srušimo tužilaštvo za koje smo se izborili. Kada je propala i ta laž, ovaj doktor neistina odlučio je da ne izgovara neistine na dnevnom nivou, nego svakog sata, pa tako danas ustvrdi da nam je neko sa strane ponudio Jelenu Borovinić, suprugu poslanika DF-a i Branku Bošnjak, funkcionerku DF-a za mandatarke, kako bi ih podržao DPS. Ove laži su za ginisovu knjigu rekorda”, istakao je Šaranović.

On dodaje da iako se odbiše svi predlozi Demokrata za mandatara, “prihvatismo predlog drugih da to ne bude žena već gospodin Lekić”.

“I izrazismo spremnost da stavimo potpise, jer je Lekić odgovarao Abazoviću, ali upravo ovaj doktor laži, iako javno ustvrdi da Lekić nije sporan, bježi od potpisa da Lekić bude mandatar, jer mu je sad i Lekić zamka, koja je dogovorena sa DPS”, istakao je Šaranović.

Prema njegovim riječima, Abazović je “odbio da svojim potpisima predložimo Lekića za mandatara”.

“Potpisao je Sporazum sa Milom Đukanovićem, tražio sa SNP i devet poslanika 12 ministara u Vladi i sa 10 odsto podrške 51 odsto vlasti i optuži one koji nikad nijesu sarađivali sa DPS da su DPS-u ponudili da podrži žene iz DF-a”, kazao je Šaranović.

Poručio je, aludirajući na Abazovića, da je “ovom čovjeku hitno potrebna pomoć od strane političkog eksperta za rješavanje problema patologije laži”.

“I na kraju je konačno, odbijanjem da stavi potpis na predlog da Lekić bude mandatar, potvrdio da ga DPS nije iznajmio na 100 dana. Provaljen si Dritane”, zaključio je Šaranović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније