Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

27. 01. 2014. 08:03 >> 08:03

RADUNOVIĆ O FORUMU 2010

Ne može nas okupljati NVO

Funkcioner Nove i poslanik Demokratskog fronta (DF) Slaven Radunović kazao je da je još rano govoriti o udruživanju s Forumom 2010 na lokalnim izborima u Podgorici, posebno ako se uzme u obzir činjenica da je ta grupa, kako je rekao, registrovana kao nevladina organizacija.

 

“O bilo kakvom političkom procesu ne može se razgovarati sa NVO koja iza sebe nema nijedan dokazani glas. Ne mogu oni da pozivaju na bilo kakve koalicije. Uz sve uvažavanje Žarka Rakčevića i drugih ljudi iz Foruma, logično je da prvo mi iz parlamentarnih partija pokažemo neku inicijativu i želju za koalicijama. Onda možemo o tome da pričamo", rekao je Radunović Dnevnim novinama.

On tvrdi da Forum 2010 neće biti taj koji će odlučivati o tome ko jeste, a ko nije dovoljno dobar za koaliciju. Radunović je rekao da je priča o formiranju državotvornog bloka marketinški trik predsjednika SDP-a Ranka Krivokapića i njegove partije, te da je to, kako je istakao, "jedan od recepata kako da se na lokalnim izborima izbore sa DPS-om".

"Koji će najviše da napada njihove birače, a ti izbori su jedini način da se potencijalno domognu vlasti", ocijenio je Radunović, ističući ako savez Pozitivne i SDP-a pred izbore u Podgorici vidi "više kao spasonosnu koaliciju, nego kao državotvorni blok".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније