Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

04. 02. 2014. 13:47 >> 13:53
1

BERANE

SNP: DPS zloupotrebljava državne resurse

Aktuelna vlast u Beranam nastavlja sa zloupotrebama svih državnih resursa u političke svrhe uoči izbora u tom gradu, saopštili su iz beranskog odbora Socijalističke narodne partije.

“U tu priču se uključio ovih dana i Svetozar Marović, osvjedočeni sijač magle o boljem životu na sjeveru naše države i jedan od isključivih krivaca podjela na bogatiji jug i osiromašeni sjever”, saopštili su SNP-a.

U SNP-u kažu da Beranama ovih dana kruže priče da će zaostala dugovanja i otpremnine biti isključivo dijeljene članovima, kako navode odlazećeg režima.

“I ovim putem upozoravamo nadležne državne organe da moraju imati isti aršin prema svim građanima bez obzira na političku, nacionalnu ili vjersku opredijeljenost. Ovog puta lažna priča o navodnim podjelama neće proći, jer građansko Berane želi promjene oličene u SNP-u i DF-u, a koje podržavaju grupe građana, nezavisni intelektualci i svi građani koji žele dobro Beranama”, poručuju iz SNP-a.

SNP poziva državnog tužioca i Upravne inspektore da pokrenu postupak protiv sadašnjeg predsjednika Opštine Vuke Golubovića i v.d. direktorke JU Dnevnog centra za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju.

Navode da je u toj ustanovi po sistematizaciji radnih mjesta potrebno osam zaposlenih, a sada ih u predizbornoj prevari uposleno, po raznim osnovama, preko osamdeset.

“Iako mi nemamo ništa protiv da se ljudi zapošljavaju, ali na zakonom propisan način, i ne na dva i četri  mjeseca, a nakon izbora da idu kući. Za razliku od lokalne vlasti, mi želimo da tim ljudima obezbijedimo normalno funkcionisanje i dugoročno zaposlenje kroz program koji ćemo ubrzo ponuditi, za dobro svih Beranaca, a ne na opštu štetu, gdje svi bivaju prevareni osim pojedinci koji se bogate na račun građana i uništavanju grada” navodi se u saopštenju SNP-a.

Kažu da će nakon predaje Izborne liste, građanima i konkretno predstaviti  pobjednički program preporoda Berana.    

“Upozoravamo lokalne prolazne moćnike da ovoga puta ne pokušavaju ulaziti u projekat kupovine i “štancovanja” ličnih karata, kao što ćemo otkriti i one nepostojeće, koji žive na lažnim adresama ili na adresama poslanika DPS-a”, poručuju iz SNP-a.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније