Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

07. 02. 2014. 17:39 >> 17:39
4

KOMENTAR DPS

’Mandić bi vlast da bi ukinuo sve crnogorsko’

Odlazak Andije Mandića u Beograd sa namjerom da se žali patrijahu Irineju, koji je u svojoj prvoj izjavi zaboravio da Crnogorci postoje, zapravo predstavlja logičan nastavak politike čovjeka koji je glasao da Crne Gore nema, da nestane njeno ime i njeni simboli, ocijenjeno je iz Demokratske partije socijalista.

„Nije Mandić jedini od lidera opozicije koji, čim pređe granice naše, a valjda i njegove Crne Gore, odmah počne sa ogovaranjem svoje države i njene zvanične politike. Iako on to ne bi želio da bude, Crna Gora je građanska država i u njoj samo mogu vladati samo oni koji poštuju sve građane, Crnogorce, Srbe, Bošnjake, Muslimane, Albance, Hrvate i sve druge, zato tu nema mjesta za njega“, naveo je član Izvršnog odbora DPS-a Andrija Radman.

Mandić bi želio vlast da bi ukinuo sve što je crnogorsko, tvrdi Radman u saopštenju i naglašava da on traži vlast da bi je koristio ne za Crnu Goru, već protiv nje, protiv NATO i EU integracija.

Iz DPS-a tvrde da, i pored toga što Crna Gora ostvaruje napredak i na ekonomskom planu, u političko-društvenim reformama, što odnosi sa Srbijom gotovo da nikada nijesu bili bolji, Mandić ipak ima potrebu da ide u Beograd da se žali na “svoju” Crnu Goru. 

„Jasno je da se u NOVOJ nervoza povećava. Poslije dvadeset godina pogrešne politike, predstavljajući se autentičnim zaštitnicima interesa Srba u Crnoj Gori, dobar dio njihovih birača je uvidio da su neke druge političke snage mogle mnogo bolje i mnogo više da urade za njih“, tvde iz DPS-a.

Kako kaže Radman, birači više neće glasati za one koji umiju samo da lamentuju i da se pravdaju izmišljenim nepravdama zbog stalnih političkih poraza, već za one koji će rješavati životne potrebe svim građanima Crne Gore.

„Odlaskom u Beograd ili bilo koji drugi grad u Evropi i svijetu, Mandić to neće moći da zaustavi“, zaključuje se u reagovanju iz DPS-a.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније