Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

26. 04. 2014. 20:31 >> 20:30
2

H.NOVI BEZ ČELNIKA

Izbori najbolje rješenje ?

Herceg Novi još nema predsjednika opštine, nakon što je Dejanu Mandiću istekao drugi mandat. Dosadašnjeg predsjednika, do izbora novog, zamjenjuje najstariji od pet potpredsjednika, što je i dalje sporno.

Sve se događa na pragu ljetnje turističke sezone, pa su grad i njegova ključna javna preduzeća i ustanove, kao i kapitalni projekti, dovedeni u ćorsokak. Nije sigurno ni da će do 8. maja, za kada je ponovo zakazana sjednica lokalnog parlamenta i izbor predsjednika, vladajući SNP i opozicioni DPS obezbijediti minimalnih 18 glasova u lokalnom parlamentu, za svoje kandidate. Zato, kako javlja RTCG, u Herceg Novom, se na vanredne izbore sve više gleda kao na najbolje rješenje.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније