Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

21. 03. 2024. 14:22 >> 14:25
Čitaj mi:

PREDSJEDNIK PODGORIČKOG SNP-A

Božović: Blokada rada skupštine ugrožava život građana

Predsjednik Odbora SNP-a u Podgorici Bogdan Božović saopštio je da je taj organ razočaran stanjem u kojem se nalazi gradski parlament i gradska uprava Glavnog grada.

"Ne smije se dozvoliti da unutrašnje i lične razmirice između odbornika koji čine većinu u Skupštini postanu problem svih građana Podgorice. Svrha bavljenja politikom, naročito na lokalnom i gradskom nivou, je stavljanje građana i njihovih potreba u prvi plan. Nedopustivo je da svakodnevni normalan život žitelja našeg grada bude onemogućen u raznim aspektima u bilo kom trenutku i iz bilo kojih razloga koji ne spadaju u vanredne okolnosti", poručio je Božović. 

 

On je apelovao na sve činioce gradske vlasti i parlamenta da se uozbilje i da svoje funkcije obavljaju u skladu sa svojim obavezama i u interesu građana koji su im dali svoje povjerenje.

 

"Smatramo da je ovakvo stanje u sistemu Glavnog grada nedopustivo i da je jedini način da život u Podgorici krene da se popravlja da se u parlament i Upravu glavnog grada uvedu novi, kvalitetni i kompetentni ljudi, sa velikom ambicijom da se život podgoričana unaprijedi konkretno i u najkrećem mogućem roku", zaključio je Božović. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније