Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.Č.J.

26. 03. 2024. 23:00 >> 23:05
2

službe djeluju odlučno

Šaranović: Cilj stvaranje sigurnog okruženja za sve građane

Hapšenje Igora Krstovića jasno pokazuje da naše službe djeluju odlučno i bez kompromisa u suočavanju sa organizovanim kriminalom, kazao je ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović. On je poručio da je cilj je stvaranje sigurnog okruženja za sve građane.

Ministar Šaranović saopštio je večeras da je uspješno lociranje i hapšenje međunarodno traženog visokorangiranog člana kriminalnog klana, rezultat izuzetne saradnje i profesionalnosti službenika Sektora za borbu protiv kriminala i Odjeljenja bezbjednosti Budva, uz podršku Specijalnog policijskog odjeljenja.

On je naveo i da ovo hapšenje pokazuje visoku posvećenost i efikasnost naših službi u borbi protiv organizovanog kriminala.

"Ovo hapšenje jasno pokazuje da naše službe djeluju odlučno i bez kompromisa u suočavanju sa organizovanim kriminalom. Naš cilj je stvaranje sigurnog okruženja za sve građane, a ovakve akcije su ključne u ostvarivanju tog cilja", navodi Šaranović u saopštenju.

On je pohvalio sve službenike koji su učestvovali u ovoj operaciji.

"Njihova hrabrost, odlučnost i profesionalizam su temelj na kojem gradimo bezbjedniju budućnost", kazao je ministar i poručio da će se nastaviti sa borbom protiv kriminala.

"Nastavljamo sa intenzivnim aktivnostima, usmjeravajući se primarno na neutralizaciju djelovanja organizovanih kriminalnih grupa, njihovih vođa i pojedinaca povezanih sa njima, bez obzira na njihovu veličinu, naziv ili uticaj. Naša poruka kriminalnim strukturama je jasna: nećemo odustati od naše namjere da zaštitimo pravdu i bezbjednost naših građana", poručio je Šaranović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније