Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

10. 11. 2013. 09:20 >> 09:20

KUĆA DRŽAVNA

Stvari Jovanke Broz pripašće porodici

Otkad je prije dvadesetak dana umrla Jovanka Broz, kuća u kojoj je živjela na Dedinju nije otvarana i njene stvari niko nije iznosio. Kad se završi porodična žalost, sve lične stvari pokojnice biće popisane i predate porodici, najavio je za “Blic” Zoran Trninić, direktor Uprave za zajedničke poslove republičkih organa Srbije.

Jovanka Broz, udovica maršala Jugoslavije Josipa Broza Tita, umrla je 20. oktobra 2013. godine u 89. godini.

„Kad prođe porodična žalost, napravićemo Komisiju koju će činiti predstavnici države i porodice, i izvršiti primopredaju stvari. Vila je u vlasništvu države i ona će, kao reprezentativni objekat, biti data na dalju upotrebu“, rekao je Trninić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније