Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

B.Č.J. [ Beta ]

29. 10. 2021. 14:05   >>  16:56

ČANAK

"Zamolnica CG da budem ispitan predstavlja zastrašivanje"

Predsjednik Lige socialdemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak izjavio je poslije današnjeg ispitivanja u policiji po zamolnici iz Crne Gore, da je cilj prijave za navodno pozivanje na nasilnu promjenu ustavnog poretka te države "zastrašivanje" i ocijenio da je riječ o "besramnoj harangi na političke neistomišljenike".

Lider LSV je agenciji Beta rekao da je u izjavi policiji u Novom Sadu odbacio kao neistinite navode iz krivične prijave nevladine organizacije Alternativa iz Crne Gore.

"A kada pogledam ko vodi kampanju protiv mene, potpuno je jasno da sam na pravoj strani", rekao je Čanak.

Lider LSV je početkom septembra boravio na Cetinju u vrijeme napetosti u tom gradu povodom ustoličenja mitropolita SPC Joanikija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније