Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

P.R. [ RTS ]

19. 05. 2022. 12:28 >> 13:27
2

SMRT NASTUPILA NENASILNIM PUTEM

DNK potvrdio: Iz Dunava izvučeno tijelo Mateja Periša

Analizom tijela koje je u srijedu oko 9.20 časova pronađeno u Dunavu, na Adi Huji u Beogradu, utvrđeno je da se radi o hrvatskom državljaninu Mateju Perišu, čiji je nestanak prijavljen policiji 31. decembra prošle godine, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Analiza DNK potvrdila je da je u srijedu iz Dunava u Beogradu izvučeno tijelo Splićanina Mateja Periša. Prema preliminarnom nalazu obdukcije smrt je nastupila nenasilnim putem.

Tijelo muškarca pronašli su mornari u srijedu oko 9.20, nakon što ga je primijetio kapetan broda.

Matej Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra prošle godine.

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova od trenutka prijave nestanka hrvatskog državljanina intenzivno su tragali za njim i preduzimali sve mjere i radnje kako bi ga pronašli i rasvijetlili sve činjenice i okolnosti nestanka", navedeno je u saopštenju MUP-a.

Na pronalasku Periša bili su angažovani pripadnici Policijske uprave za grad Beograd, Ronilačke jedinice Žandarmerije, Uprave kriminalističke policije, Policijske ispostave za bezbjednost na rekama, kao i sve policijske stanice na teritoriji grada Beograda.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније