Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

22. 03. 2013. 18:23 >> 18:23

APELACIONI SUD

Beograd: Ukinuta presuda Subotiću,novo suđenje

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu Specijalnog suda kojom je Stanko Subotić osuđen na šest godina zatvora zbog šverca cigareta.

 

 

 

Apelacioni sud je naložio novo suđenje Subotiću, kome je suđeno u odsustvu,prenosi B92.

Presudom Specijalnog suda od 28. oktobra 2011, pored Subotića, osuđeno je još 11 optuženih na kazne zatvora od 10 mjeseci do četiri i po godine zatvora, dok je dvoje optuženih oslobođeno. 

Sudija Milena Rašić rekla je prilikom izricanja prvostepene presude da su optuženi krivi jer su švercom cigareta oštetili državni budžet za više od 30 miliona eura. Apelacioni sud bi trebalo da izda saopštenje o ukidanju presude Subotiću, rečeno je u tom sudu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније