Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

20. 05. 2015. 11:00 >> 10:52
6

FILMSKA SCENA

Bosanac ukrao trajekt u Veneciji

Jedan Bosanac izazvao je u Veneciji filmski scenarij. Naime, muškarac koji je identifikovan kao Vjekoslav Martinčević ukrao je u ponedjeljak ujutro trajekt u ovom italijanskom gradu.

 

Martinčević, državljanin BiH s adresom u Londonu, ukrao je trajekt iz pristaništa i udaljio se. Policija je za sve saznala nakon što je dobila dojavu da je trajekt udario u zid starog venecijanskog groblja. 

Dolaskom na mjesto događaja, u trajektu je pronađen muškarac bez dokumenata. Kasnije je utvrđeno da se radi o 42-godišnjem Vjekoslavu Martinčeviću, koji je u Italiji boravio kao turista. 

Bio je vidno uznemiren i sa manjim povredama lica. Policajci su ga odveli u hitnu pomoć, a zatim ga i uhapsili i optužili za tešku krađu, piše Klix.ba. 

Utvrđeno je da je na trajektu napravljena šteta od 20.000 eura, pišu italijanski mediji. Prije nego što je udario u zid, Martinčević je jedno vrijeme plovio kanalima između otoka San Marino i Murano.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније