Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

31. 05. 2013. 13:33 >> 14:05

FEŠTE

Obustava saobraćaja u centru Podgorice

U periodu od 15 do 21 sat sjutra će za saobraćaj, za sve vrste motornih vozila, biti zatvorene ulice Slobode, Vučedolska, Njegoševa i Bokeška, saopšteno je iz Službe informisanja Glavnog grada.

 

Saopšteno je da se istovremeno odobrava zauzimanje javne površine ispred Poslovnog centra "Dama" za parkiranje dva autobusa koji prevoze djecu, radi održavanja dječjeg maskenbala na Trgu Republike.

Istovremeno se, kako je saopšteno, zatvara saobraćaj za sve vrste motornih vozila u centru Tuzi, na dionici od zgrade Gradske  opštine do Katoličke crkve, zbog organizovanja manifestacije „1. jun – Međunarodni dan djece”.

Saobraćaj će biti obustavljen takođe sjutra, u periodu od 17 do 19 časova. Za vrijeme održavanja manifestacije tranzitni saobraćaj  će se odvijati obilaznim putem kroz naselje Šipčanik.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније