Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

22. 06. 2017. 18:48 >> 18:46

U DNEVNIKU

Stavovi opozicije o rebalansu budžeta

U Dnevniku TVCG u 19.30 koji uredjuju Ivana Šebek i Biljana Stanković pogledajte:

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić kaže da se protiv njega vodi specijalni rat, dok Nebojša Medojević ističe da specijalnog rata nema i da će doći sa DF-om na sjednicu Skupštine 29.juna.

Američki senator Džon Mekejn, u svojoj kolumni, naveo je da bi svaki Amerikanac trebalo da bude zabrinut zbog onoga što se 16. oktobra desilo u Crnoj Gori.

Nebojša Radojičić i po odluci Višeg suda oslobođen optužbi.

Otvoreno 28 od 33 pregovaračkih poglavlja sa EU, sto je odlična dinamika, ocijenio ministar evropskih poslova Aleksandar Andrija Pejović.

Rebalans budžeta ne radi se zbog manjka novca, već zbog povećanih prihoda. Budžet je tehnički, ocijenjeno na sjednici Odbora za ekonomiju. Šta na to kaže opozicija?

Advokati neće više moći kao do sada da naplaćuju svoje usluge, tvrdi direktorica direktorata za pravosuđe Marijana Laković Drašković.

Vlada utvrdila prijedlog sedam zakona iz oblasti obrazovanja.

Kako je Bjelopoljac Obrad Šekularac kojeg je ujeo poskok.

URA traži brisanje solitera Milenijum iz Bloka V, Đorđe Suhih za TVCG kaže da gradnje moguće neće biti.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније