Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

09. 02. 2013. 22:54 >> 22:52

UŽIVO

VIDEO: Dramatična policijska potjera završila eksplozijom!

Policija je posumnjala da je vozač crvenog Forda mrtav pijan, pa su se dali u potjeru za njim. U jednom se trenutku automobil zanio, udario u zaštitnu ogradu i eksplodirao. Vozač je preživio.

Velika policijska potjera za muškarcem koji je za upravljač svog crvenog Forda sjeo pijan završila je eksplozivno. Kao što je to uobičajno u Los Anđelesu, lokalna je televizija KTLA oko 22:30 prekinula redovni program, kako bi potjeru emitovali uživo iz helikoptera.

Pijani vozač je izgubio kontrolu nad vozilom i nakon žestokog udara u zaštitnu ogradu autoputa, eksplodirao.

Srećom po pijanog vozača, za njim je jurilo dovoljno policijskih vozila, tako da su i bez pomoći vatrogasaca ubrzo uspjeli ugasiti vatru i unesrećenog vozača izvući živog.

Policija je najavila da mu slijedi nekoliko prekršajnih, a moguće i kaznenih prijava.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније