Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

B.B. [ Gardijan ]

24. 03. 2024. 21:03 >> 21:03
Čitaj mi:

VELIKA BRITANIJA

Sajber napade na poslanike u Vestminteru izvela Kina

Potpredsjednik vlade Velike Britanije Oliver Dauden u ponedjeljak će, kako se očekuje, obavestiti parlament o nizu sajber napada koje je izvela Kina. Kina je ciljala grupu poslanika u Vestminsteru.

U međuvremenu, ser Ian Dankan Smit, bivši ministar obrazovanja Torijevaca Tim Lougton, Lord Alton iz Liverpula i Stjuart Mekdonald, poslanik Škotske nacionalne partije, pozvani su da prisustvuju brifingu Alison Giles, direktorke za bezbjednost parlamenta.

Dankan Smit, Loton, Alton i Mekdonald su članovi Interparlamentarne alijanse za Kinu (Ipac), koja nadgleda i ispituje Peking.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније