Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ R.B. ]

25. 03. 2024. 13:26 >> 13:26

BEZ KOMENTARA O ISTRAZI

Peskov: Putin danas sa šefovima bezbjednosti

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da ne može da komentariše istragu oružanog napada u moskovskom "Krokus siti holu" niti tretman uhapšenih napadača, te da će predsjednik Rusije Vladimir Putin razgovarati sa šefovima sektora bezbjednosti.

"Sastanku će prisustvovati šefovi bezbjednosnog i socijalnog sektora, kao i zvaničnici Moskve i Moskovske oblasti", rekao je Peskov, prenosi RIA Novosti.

Na fotografijama koje su objavili ruski mediji vidi se da su osumnjičeni za napad na dvoranu u predgrađu Moskve, u kojoj je poginulo 137 ljudi i koji su sinoć izvedeni pred sud, pretučeni ili na drugi način fizički zlostavljani.

Četvorica osumnjičenih navodno su priznali krivicu. Objavljena su njihova imena i zvanično su identifikovani kao državljani Tadžikistana.

Peskov je dodao da ruske specijalne službe samostalno istražuju teroristički napad na Krokus siti hol, bez pomoći Zapada. "Naše službe rade nezavisno, ovde sada nema govora o pomoći", kazao je on.

Zamjenik predsjednika Savjeta bezbjednosti Rusije Dmitrij Medvedev napisao je na Telegram nalogu da sve krivce treba "pobiti".

"Svi me pitaju. Šta da se radi? Uhvaćeni su. Bravo za sve koji su ih uhvatili. Treba li ih ubiti? Treba. I biće. Ali mnogo je važnije pobiti sve upletene. Sve. One koji su platili, pomogli... Sve ih pobijte", napisao je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније