Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

Б.Б.

04. 06. 2023. 16:17 >> 16:17
1

ĐUROVIĆ

Ove godine od turizma očekujemo prihod od 1,3 milijadu eura

U prvom kvartalu ove godine Crna Gora je prihodovala 119 miliona eura od turizma. Ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović, poručuje da podaci ohrabruju, te da sve ukazuje na to da nas čeka rekordna turistička sezona, ali i post sezona.

"Ja sam uvjeren da ćemo imati rekordnu sezonu i premašiti prihode iz te famozne 2019. godine. Prošle godine smo imali nešto oko milijardu eura prihoda, ove očekujemo oko milijardu i 300 miliona, a siguran sam da prihod može biti i do dvije milijarde ako se sve posloži kako treba, a idemo u tom pravcu. To je da Crna Gora živi 365 turizam, da budemo prisutni čitave godine. Vjerujem da imamo taj potencijal i uz smanjenje sive ekonomije siguran sam da taj prihod može biti itekako veći", poručio je ministar Đurović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније