Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.M.Lj. [ Marko Terzić ]

05. 02. 2024. 11:24 >> 11:26

NASTAVAK SUĐENJA

Izvedeni novi dokazi u slučaju "državni udar", Kneževićeva supruga neće svjedočiti

U podgorickom Višem sudu nastavljeno suđenje u slučaju poznatom kao “državni udar”. Advokat odbrane Dušan Radosavljević kazao je da se bliži kraj ponovljenog postupka. Objasnio je da je supruga Milana Kneževića Tamara Magdelinić Knežević iskoristila je pravo da ne svjedoči u postupku.

 

“Danas su izvedeni dokazi koji nisu bili obuhvaćeni optužnicom nego u se tokom postupka izvodili. Tako da smo danas imali još nekoliko dokaza uključujući izjavu Džozefa Asada. To je dokaz koji je odbrana predala, a koji je bio pred Apelacionim sudom”, naveo je Radosavljević.

Kazao je da je za sjutra zakazan nastavak pretresa.

“U nastavku bi trebalo da se izvedu snimci Saše Sinđelića koje je odbrana  dostavila još 13. marta 2019. godine, ali smo tada odbijeni. Mi smo u međuvremenu dostavili Apelacionom sudu”, kazao je on.

Supruga Milana Kneževića Tamara Magdelinić Knežević se , prema njegovim riječima, javila putem video linka  i iskoristila je pravo da ne svjedoči u postupku jer je supruga okrivljenog Kneževića.

Apelacioni sud je ranije  ukinuo presudu kojom je 13 optuženih za pokušaj terorizma osuđeno na ukupno oko 70 godina zatvora. Postupak je vraćen na ponovno suđenje Višem sudu u Podgorici pred izmijenjenim sudskim vijećem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније