Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

RTCG [ cg-fudbal ]

18. 10. 2015. 10:39 >> 10:32
1

ZETA DOČEKUJE BUDUĆNOST

Duel vodećih: Rudar napada Mladost

Preostalih pet mečeva 11. kola Telekom Prve crnogorske lige igra se danas. Na programu je duel dvije vodeće ekipe, Mladosti i aktuelnog šampiona Rudara, koji su najveći favoriti za osvajanje titule.

Komisija za takmičenje Fudbalskog saveza Crne Gore zbog loših vremenskih uslova odgodila je utakmice 11. kola za nedjelju, ali je juče odigran meč  Mornara i Iskre u Baru, na zahtjev domaćina pošto je stadion na Topolici danas zauzet.

Svi mečevi počinju u 14 sati i 30 minuta.

U najzanimljivijem meču, u podgoričkom naselju Stari aerodrom, sastaće se Mladost i Rudar.

Pred današnji derbi u ekipi Mladosti ima manjih kadrovskih problema. Strateg "romatičara" u današnjem meču neće moći da računa na kapitena Miletu Radulovića (zbog kartona), kao i na defanzivca Miloša Lakića koji ima lakšu povredu. U ekipu se vraća Igor Radusinović koji se oporavio.

Gradski derbi igra u Golubovcima gdje Zeta dočekuje Budućnost, dok će Bokelj u Kotoru ugostiti nikšićku Sutjesku.

Petrovac "pod Malim Brdom" dočekuje Lovćen.

Cetinjani vjeruju da mogu osvojiti čitavi plijen. Upravo nekadašnji igrač Petrovca Danilo Tomić za poratl CG-fudbal kaže da Lovćen ima kvalitet da porazi sastav "nebeskoplavih".

"Nalazimo se u nezavidnoj situaciji, ispustili smo tri boda kuci protiv Lovćena, gdje smo bili bolji, imali vođstvo, a opet neshvatljivo izgubili. Ali idemo dalje, na tabeli je 6 bodova razlike između treće i 11. pozicije na tabeli, ništa nije nenadoknadivo, vjerujem u pobjedu protiv Petrovca", rekao je Tomić.

Veoma zanimljiv očekuje se u Tuzima, gdje Dečić dočekuje veoma dobru ekipu Grblja.

Fudbaler domaćih i kapiten ekipe Viktora Trenevskog, defanzivac Nijazim Padović kaže da će Dečić uraditi sve kako bi upisao tri nova boda.

"Što se tiče narednog meča, očekujem da ćemo dati maksimum, kao i na svakoj utakmici pred našim navijačima. Neće biti ni malo lako, Grbalj ima dobru ekipu, ali se nadam da ćemo upisati tri boda", rekao je Padović, prenosi CG-fudbal.

Mladost je, nakon desetog kola, prva na tabeli sa 22 boda. Rudar je drugi sa 21, dok su po 15 bodova osvojili Bokelj, Dečić, Sutjeska i Budućnost.

Premijerni susret 11. kola 1.CFL u Baru završen je bez golova. Mornar je i nakon tog meča ostao čvrsto na posljednjem mjestu bez pobjede i sa samo tri boda. Iskra je to četvrti remi, a u dosadašnjem dijelu takmičenja ostvarila je i tri pobjede i četiri poraza.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније